Ett måleriföretag i Västerås som värdesätter dig!

Här hittar du ett måleriföretag i Västerås som värdesätter dig! Vi månar om goda kundrelationer och uppskattar långvariga samarbeten. Visste du att vi har nöjd-kund-garanti? Vi känner oss så säkra på att du kommer att bli nöjd när du anlitar oss som ditt måleriföretag att vi erbjuder pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Bra va?

Mer än 15 års erfarenhet inom braschen

Letar du efter en målarfirma med lång erfarenhet inom branschen? Du har du kommit rätt. Vi är en målarfirma i Västerås som har mer än 15 års erfarenhet i bagaget! Under dessa år har vår målarfirma fått möjlighet att utföra tjänster i Västerås för privatkunder, varit underleverantörer och arbetat med diverse nyproduktion. 

Du kan vara delaktig genom hela processen

När du väljer oss som målarfirma för ditt projekt kommer du att vara delaktig under hela processen – om du vill! Vi gillar nämligen att ha en öppen och ständig dialog med våra kunder. Vår erfarenhet säger att det blir bäst då. Du förklarar hur du vill ha det – vi fokuserar på att göra din vision till verklighet. Ett färdigt resultat enligt överenskommelse helt enkelt!

Vi vill kunna erbjuda marknadens bästa tjänster med ett förstklassigt resultat!

Hos Oxen målarfirma i Västerås finns målare med lång erfarenhet och bred kompetens inom branschen. Vi har många riktigt duktiga målare på vår målerifirma helt enkelt! Låter det för bra för att vara sant? Läs omdömen från några av våra tidigare kunder för att se om vår målerifirma passar för just dig och ditt projekt.

Oavsett projekt ser våra målare i Västerås till att ge dig bästa tänkbara service. För oss är nyckeln till bra service att inkludera dig som kund i hela processen av projektet – från tanke till färdigt resultat. Vi vill alltid kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning efter just dina önskemål och behov. 

Rätt utrustning och bästa tänkbara produkter

Här använder vi såklart rätt utrustning och bästa tänkbara produkter för att säkerställa att våra målare kan erbjuda marknadens bästa tjänster med ett förstklassigt resultat. Vår styrka är vår erfarenhet. Tack vare den kan våra målare i Västerås erbjuda tjänster med hög kvalitét

Tapetsering

Fasadmålning

Invändig målning

Utvändig målning

Frågor eller funderingar?

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Vi hjälper dig gärna.

Maila oss, ring eller använd vårt kontaktformulär.

Hej!

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För mer information kring cookies och hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy.